Peste 200 de kilograme de peşte au fost confiscate de poliţiştii de frontieră la Cernavodă

Pește confiscat de polițiștii de frontieră. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au descoperit un cetăţean român care transporta, cu un autovehicul, peste 200 kilograme de pește, fără documente legale.

În data de 14 iunie, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, cu sprijinul poliţiștilor de frontieră din cadrul Punctului de lucru Midia, acționând în baza unei informații, au oprit pentru control, în dreptul localității Cernavodă, un autovehicul înmatriculat în România, condus de cetățeanul român T.C. în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza municipiului București.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 219 kilograme de peşte, din specia caras, șalău și crap, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale.

Cantitatea de pește, descoperită fără documente legale, a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deținere și transport fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*