Persoanele fizice și juridice pot face propuneri până pe data de 30 septembrie cu privire la proiectul de hotărâre privind instituirea unor facilități fiscale la nivelul municipiului Constanța

Sediul SPIT Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Sediul SPIT Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța aduce în atenția persoanelor fizice și juridice că pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre privind instituirea unor facilități fiscale la nivelul municipiului Constanța, până la data de 30 septembrie, inclusiv, conform prevederilor art. 7 alin. (4) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată.

Proiectul poate fi consultat:

  • pe site-ul Primăriei Municipiului Constanţa www.primaria-constanta.ro la secțiunea „Transparență decizională” şi la sediul acesteia situat pe Bd. Tomis nr. 51;
  • pe site-ul Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local www.spit-ct.ro la secțiunea „Transparență decizională” sau la sediile acestuia, situate la adresele Bd. Tomis nr. 112, str. Sulmona nr. 22, str. Nicolae Grindeanu nr. 66, str. Badea Cârţan nr. 3 și Bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C.

Propunerile pot fi transmise prin e-mail la adresa sj@spit-ct.ro, prin poştă la adresa din municipiul Constanța, Bd. Tomis nr. 112 sau prin fax la numărul 0241/488571, cu precizarea că informaţii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241/488561, persoane de contact Stan Roxana și Tița Roberta Alexandra.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*