Pericol pe mare: patru persoane în pericol de înec. Un copil este dat dispărut

Șenilată SMURD pe plajă. FOTO Adrian Boioglu
Șenilată SMURD pe plajă. FOTO Adrian Boioglu

Un adolescent de 14 ani a fost la un pas de a se îneca pe plaja din Năvodari, în dreptul taberei Lebăda. Băiatul a fost scos în stare de inconștiență, cu greutate în respirație. După ce i-a fost acordat primul ajutor de către echipele de salvare, victima a devenit conștientă, fiind transportată la Spitalul Județean Constanța pentru investigații suplimentare.
O altă solicitare pentru persoane aflate în pericol de înec a fost pe plaja Steaua de Mare din Eforie Nord, fiind vorba de două persoane. Una dintre ele a fost scoasă la mal de către salvamari, pentru cea de-a doua intervenind scafandrii din cadrul ISU Dobrogea cu o ambarcațiune de tip RIB și o autoșenilată cu paramedic.
UPDATE:
Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, victima scoasă la mal în Eforie Nord este o femeie, iar copilul său, o fetiță de 11 ani ani este de negăsit, scafandrii și salvamarii căutându-o în continuare.
UPDATE:
Se pare că la Eforie a fost vorba de trei persoane: o femeie și fetele sale de 13 și 11 ani. Primele două au fost scoase la mal și sunt în afara oricărui pericol, dar fata de 11 ani încă nu a fost găsită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*