Pericol pe mare: patru persoane în pericol de înec. Un copil este dat dispărut

Șenilată SMURD pe plajă. FOTO Adrian Boioglu
Șenilată SMURD pe plajă. FOTO Adrian Boioglu

Un adolescent de 14 ani a fost la un pas de a se îneca pe plaja din Năvodari, în dreptul taberei Lebăda. Băiatul a fost scos în stare de inconștiență, cu greutate în respirație. După ce i-a fost acordat primul ajutor de către echipele de salvare, victima a devenit conștientă, fiind transportată la Spitalul Județean Constanța pentru investigații suplimentare.
O altă solicitare pentru persoane aflate în pericol de înec a fost pe plaja Steaua de Mare din Eforie Nord, fiind vorba de două persoane. Una dintre ele a fost scoasă la mal de către salvamari, pentru cea de-a doua intervenind scafandrii din cadrul ISU Dobrogea cu o ambarcațiune de tip RIB și o autoșenilată cu paramedic.
UPDATE:
Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, victima scoasă la mal în Eforie Nord este o femeie, iar copilul său, o fetiță de 11 ani ani este de negăsit, scafandrii și salvamarii căutându-o în continuare.
UPDATE:
Se pare că la Eforie a fost vorba de trei persoane: o femeie și fetele sale de 13 și 11 ani. Primele două au fost scoase la mal și sunt în afara oricărui pericol, dar fata de 11 ani încă nu a fost găsită.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*