Percheziții la persoanele care au provocat scandalul de la Eforie. Doi bărbați au fost reținuți

Mașină de Poliție

Polițiștii au făcut percheziții la persoanele care au provocat scandalul de la Eforie, iar doi bărbați au fost reținuți.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 1 iulie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat trei percheziții domiciliare într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Perchezițiile au avut loc în comunele Topraisar și Mereni, din județul Constanța, la locuințele a trei bărbați și o femeie, cercetați pentru comiterea faptelor.

Astfel, la data de 23 iunie a.c., aceștia s-ar fi agresat fizic reciproc, tulburând ordinea și liniștea publică, pe aleea Belona din orașul Eforie.

În urma efectuării perchezițiilor au fost ridicate bunuri cu valoare probatorie.

Doi dintre bărbații cercetați pentru comiterea faptelor au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 2 iulie a.c, vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*