Patru localități din județul Constanța vor ieși din carantină la sfârșitul acestei săptămâni. Acestea sunt Lumina, Mihail Kogălniceanu, Valu lui Traian și Năvodari

Prefectura Constanta. FOTO Catalin Schipor

Patru localități din județul Constanța vor ieși din carantină la sfârșitul acestei săptămâni deoarece incidența cazurilor de Covid-19 pe ultimele 14 zile este în scădere.

Prefectura Constanța a anunțat că de sâmbătă seara, de la ora 20, va înceta măsura de carantină zonală, în U.A.T. Lumina, U.A.T. Mihail Kogălniceanu și U.A.T. Valu lui Traian, în urma avizului INSP de ridicare a carantinării. În aceeași situație se află și U.A.T. Năvodari pentru care va înceta măsura de carantină zonală în data de 20 decembrie, ora 20:00.

În județ se mai află în carantină Ovidiu, Techirghiol, Eforie, Cernavodă, Cumpăna, Târgușor, Grădina și municipiul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*