Pasionații de astronomie sunt așteptați în clubul de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

Observatorul Astronomic din Constanța
Observatorul Astronomic din Constanța

Novicii sau cei care au deja un telescop astronomic și vor să descopere tainele universului și să facă parte dintr-un club, alături de alte persoane care împărtășesc aceiași pasiune sunt așteptați să se înscrie în Asociația Club Astronom Experience. Acesta este singurul Club de astronomie din Constanța destinat tuturor celor pasionați de astronomie.

Vor fi două categorii: 6-18 ani și +18 ani. Periodic vor fi organizate ieșiri în aer liber pentru observații astronomice. Cei aflați la început de drum vor avea ocazia să descopere Calea Lactee și Steaua Polară, dar și celelalte planete.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*