Parteneriatele Facultății de Matematică Informatică din cadrul Universității Ovidius, consolidate prin înființarea unui Grup Consultativ  

Universitatea „Ovidius” Constanța. FOTO UOC

În cadrul Facultății de Matematică și Informatică (FMI) a Universității Ovidius din Constanța (UOC) s-a înființat Grupul Consultativ al Facultății, cu scopul de a reuni reprezentanți ai mediului socio-economic regional, în vederea consolidării colaborării cu partenerii de tradiție ai FMI și creării cadrului pentru încheierea de noi parteneriate ce vizează dezvoltarea, în mai multe direcții, a activităților din facultate. Acest nou Comitet în domeniul IT vine în completarea Forumului Oamenilor de Afaceri înființat de către Universitatea Ovidius din Constanța.

În contextul inițierii Digital Innovation Hub-ului (DIH) în cadrul UOC, a avut loc prima întâlnire online a membrilor Grupului Consultativ, în cadrul căreia au fost stabilite obiectivele și rolul pe care comitetul îl îndeplinește pentru atingerea acestora. De asemenea, au fost discutate detaliile unor posibile colaborări pe proiecte de cercetare – dezvoltare care să fie implementate în cadrul DIH-lui, coordonat de prorectorul pentru digitalizare, studenți și alumni, lect. univ. dr. Alexandru Bobe.

La întrevedere au participat reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța și ai firmelor din domeniul IT: Bluecode, Cornerstone Technologies, Evonomix, Softbinator Technologies, TeamArt Opensource, Vauban.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*