Ovidiu Lipan Țăndărică și Marius Mihalache își întâlnesc fanii la Mamaia. Concertul are loc la Harlequin

Ovidiu Lipan Tandarica si Marius Mihalache
Ovidiu Lipan Tandarica si Marius Mihalache

Țambalul fermecat al lui Marius Mihalache și tobele lui Ovidiu Lipan Țăndărică vin la malul mării. Scena de la Harlequin Mamaia găzduiește concertul celor doi pe 1 aprilie 2017.

Pe Ovidiu Lipan și Marius Mihalache i-a adus împreună în acest proiect inedit, fascinația profundă pentru muzică. Ambii sunt în egală măsură virtuozi și dăruiți cu un imens talent.

Au străbătut lumea împreună și individual, îmbogățindu-și stilul, rafinându-și percepțiile și interpretarea, perfectându-se continuu.

Și-au dobândit statutul de cetățeni ai lumii întregi, compun și cântă o formă universală de muzică: de la clasică la world jazz, de la bosanova la muzică tribut, într-o formă unică de intrepretare și reinterpretări originale ale unor melodii cunoscute.

Rezervările se fac la la 0766 400 181, în intervalul orar 11.00 – 21.00. Prețul biletului este de 55 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*