Video Editorial: Ilie Cobzariu, expert în securitate la One Star Security: cum ne păzim locuința de rău-făcători

Ilie Cobzariu, Director general ONE STAR SECURITY. FOTO Constanța NEWS
Ilie Cobzariu, Director general ONE STAR SECURITY. FOTO Constanța NEWS

Ilie Cobzariu nu este doar director general la One Star Security Constanța, ci și un om cu o experiență de zeci de ani în protecția obiectivelor. În video editorialul de astăzi, Ilie Cobzariu explică de ce e mult mai simplu și mai ieftin să ne păzim locuințele cu un sistem de monitorizare centralizat și care sunt avantajele unui asemenea sistem.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. FOTO VIDEO O firmă de pază din Constanța sparge barierele prețurilor. One Star Security îți protejează locuința cu 79 lei / lună | Constanța NEWS
  2. Ilie Cobzariu, expert în securitate la One Star Security: cum ne păzim locuința de rău-făcători - One Star Security

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*