One Star Security a câștigat încrederea administrației locale din Eforie. Agenții vor menține climatul de siguranță la obiectivele Primăriei Eforie

Noua Flotă One Star Security este una ECO, de la Toyota. FOTO CTnews.ro

One Star Security își extinde serviciile în orașul Eforie și va furniza servicii de pază și securitate mai multor obiective aparținând Primăriei și Consiliului Local.

Agenții One Star Security vor fi o prezență permanentă, în timpul orelor de program cu publicul, la sediile casieriilor administrației locale din Eforie Nord și Eforie Sud. Agenții vor fi înarmați și vor asigura climatul de securitate în perimetrul obiectivelor.

De asemenea, One Star Security va asigura și paza clădirii unde își are sediul Poliția Locală din Eforie.

Anunțul vine în urma unei hotărâri judecătorești rămase definitive, într-un proces de contestație, câștigat de compania One Star Security. O firmă concurentă s-a adresat Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, nemulţumită de o achiziţie publică organizată de Primăria Eforie, ce viza contractul “Prestarea serviciilor de pază şi supraveghere”.

Pe scurt, Primăria Eforie avea nevoie de “pază umană” la diferite obiective din oraș; în caz de forță majoră agentul de pază ar fi chemat ajutoare de la One Star Security care ar fi venit cu echipaje de intervenție. Contestatarul a spus că pentru asta trebuie și un Dispecerat pe care One Star Security nu-l deține în Eforie.

“În tot procesul acesta, Zip Escort a mers pe o idee falsă și a indus în eroare Consiliul de Soluționare a Contestațiilor. One Star Security va asigura pază umană, nu va face monitorizarea obiectivelor prin sisteme electronice și avertizoare. Ori, diferența între “pază umană” și “monitorizare” o dau tocmai aceste dispecerate. Paza umană la care ne-am angajat noi se poate face fără un Dispecerat. Monitorizarea, într-adevăr, nu se poate face în lipsa lui, dar noi nu ne-am angajat la monitorizare” explică Ilie Cobzariu, director la One Star Security. 

Administrația Locală din Eforie are propriul Dispecerat care aparține Poliției Locale și își montorizează toate zonele de interes. Ceea ce a scos Consiliul Local Eforie la licitație a fost “paza umană” cu intervenție la solicitarea agentului de pază, nu la solicitarea beneficiarului și nici în baza unui sistem de alarmă care ar sesiza ceva si ar trimite semnale într-un dispecerat.

“A fost o confuzie pe care Instanța de judecată a lămurit-o. Au fost șicane despre cum se interpretează Legea” adaugă Ilie Cobzariu.

Instanța de judecată a dat dreptate companiei One Star Security care devine – defintiv – câștigătoarea contractului serviciilor de pază, atribuit de orașul Eforie. Prețul competitiv și serviciile de calitate au asigurat câștigarea licitației.

One Star Security răspunde la telefon 0785 285 975, iar specialiștii săi pot fi contactați și pe email la adresa office@onestarsecurity.ro.

Comunicarea One Star Security este asigurată de Agenția de Comunicare și Marketing Online “CityDigital” Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*