Ofertă specială pentru luna martie: un zbor dus-întors Constanța – Istanbul costă doar 99 Euro cu toate taxele incluse

Ofertă Constanța Istanbul cu Turkish Airlines
Ofertă Constanța - Istanbul cu Turkish Airlines

Turkish Airlines scade din nou prețurile pentru cei care vor să facă o excursie de câteva zile la Istanbul. În perioada 14 – 27 martie 2016 prețul unui bilet costă doar 99 Euro. Singura condiție este să cumperi biletul acum și să călătorești între 1 Aprilie și 31 Mai 2016.

Reprezentanții companiei spun că tarifele sunt valabile pe site-ul oficial Turkish Airlines. În agenții și birourile de vânzări ele pot varia. Noua promoție Wingo Turkish Airlines oferă posibilitatea turiștilor de weekend sau celor care au afaceri în Istanbul să ajungă la destinație în mai puțin de o oră.

Compania aeriană are și o ofertă pentru restul Turciei. Prețurile biletelor încep de la 151 Euro cu toate taxele incluse. Biroul de vânzări Turkish Airlines poate fi găsit la telefon 0241 256 456.

Oferta zbor Constanța - Istanbul pentru martie 2016
Oferta zbor Constanța – Istanbul pentru martie 2016

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*