O tânără ruptă de beată și fără permis a condus o mașină și a accidentat un autobuz între Ovidiu și Constanța

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO Catalin Schipor

După o noapte de petrecere, o tânără care nu deținea permis de conducere și se mai afla și sub influența băuturilor alcoolice, s-a urcat la volanul unei mașini și a plecat spre casă. A ajuns însă la spital după ce a provocat un accident rutier, intrând în coliziune cu un autobuz.

Accidentul a avut loc în jurul orei 6.00, când, o femeie, în vârstă de 28 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, în afara localității Ovidiu, dinspre Ovidiu către Constanţa. În zona centrului comercial, se deplasa pe banda numărul unu și a intrat în coliziune laterală cu un autobuz, condus de un bărbat, în vârstă de 52 de ani, în aceeaşi direcţie de mers, pe aceeaşi bandă de circulaţie.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat către stânga în parapetul din beton, care desparte sensurile de circulaţie, ulterior către dreapta, în afara părţii carosabile.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată la spital cu un traumatism cranio-cerebral.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că șoferița se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,5 mg/l alcool pur în aerul respirat și în plus nici nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*