O săgeată dintr-un grup ce se ocupa cu metoda „Accidentul“ a fost arestată la domiciliu

Anchetatorii au stabilit inculpata D.I.C. a fost folosită de membrii unei grupări pentru a ridica sumele de bani cerute unor persoane pentru presupuse accidente ale rudelor acestora.

Mai exact, în data de 29 septembrie,  în jurul orelor 23.30, D.I.C. s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate L.V. din mun. Constanţa, str. Suceava, unde s-a prezentat drept „Cristina”, afirmând în mod mincinos că este trimisă de un medic din Bucureşti şi a ridicat suma de 3.000 de lei, înmânată de persoana vătămată, cu titlu de cheltuieli de spitalizare ale nepoatei persoanei vătămate.

Câteva ore mai târziu, pe 30 septembrie, la ora 00.20, inculpata s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate R.G., din mun. Constanţa, bld. Tomis  unde s-a prezentat drept „Cristina” afirmând în mod mincinos că este trimisă de un avocat, şi a ridicat suma de 700 de lei, 4 inele şi o pereche de cercei din aur (valoare totală de circa 1 800 de lei) înmânată de persoana vătămată, cu titlu de cheltuieli de înmormântare şi de judecată, în vederea eliberării din starea de arest a fiului său.

Individa a fost prinsă la scurt timp, iar procurorii Parchetulu de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestului la domiciliu pentru săvârşirea a două infracţiuni de înşelăciune. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa de luare a măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpata D.I.C.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*