O puternică avarie la o conductă cu apă a afectat abonații RAJA din Medgidia

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Pentru remedierea unei avarii la magistrala de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, din zona podului rutier din orașul Medgidia, SC RAJA SA a fost  nevoit să întrerupă furnizarea apei pe acest tronson în ziua de 5 februarie, în intervalul 07,00 – 17,00. 
Sunt sunt afectați consumatorii din orașul Medgidia – cartierele Nord, Intim, Balada sș Gara.
Inițial, încă din noaptea de 4 spre 5 februarie, echipele RAJA au încercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, dar având în vedere debitul mare de apă, dar și presiunea, a fost necesara sistarea furnizării apei. 

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele afectate, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp,” au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*