O nouă sesiune de Comunicări Științifice “CADET-NAV 2017” debutează la Academia Navală “Mircea cel Bătrân” din Constanța

Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook
Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook

Academia Navală “Mircea cel Bătrân” organizează, în perioada 04 – 06 mai, cea de-a XXXIX-a Sesiune de Comunicări Ştiinţifice “CADET-NAV 2017”.

Peste 320 de lucrări vor fi susţinute de studenţi de la Academia Navală “Nikola Vaptsarov” din Bulgaria, Academia Navală din Gdynia, Polonia, Universitatea Tehnică din Republica Moldova Academia Forţelor Aeriene “Henri Coandă” din Braşov, Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Academia Naţională de Informaţii “Mihai Viteazul”, Academia Tehnică Militară din Bucureşti, Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, Institutul Medico-Militar din Bucureşti, Universitatea Maritimă Constanţa şi Academia Navală “Mircea cel Bătrân”.

CADET-NAV 2017 se bazează pe inovaţia şi sinteza studenților, iar lucrările acestora abordează tematici din secţiunile: Navigaţie şi transport maritim; Inginerie şi management; Ştiinţe militare şi informaţii; Inginerie electrică; Armament şi comunicaţii; Inginerie mecanică; Ştiinţe fundamentale şi Limbi străine.

 

Academia Navală “Mircea cel Bătrân” este o instituţie de învăţământ tehnic superior, evaluată de către Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior cu calificativul “Grad de încredere ridicat”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*