O noua avarie RAJA în cartierul Coiciu

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Pentru remedierea unei avarii la conducta de 200 mm de pe strada 8 Martie din municipiul Constanta, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 15 august 2016, in intervalul orar 09,15 – 13,00. Sunt afectati toti consumatorii din cartierul Coiciu. Initial, inca din jurul orei 06,30 dimineata, echipele de interventie au incercat remedirea avariei cu conducta sub presiune, pentru a nu afecta alimentarea cu apa a abonatilor deserviti. In urma decopertarii tronsonului avariat,s-a constatat necesitatea inlocuirii unei portiuni din conducta, pe o lungime de aproximativ 6 metri.

“Ne cerem scuze fata de abonatii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru remedierea situatiei si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp. “, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Update: 10.51: In urma cu cateva minute, echipele de interventie au reusit remedierea avariei de pe strada 8 Martie. Imediat, dupa montarea noului tronson, au inceput sa se faca manevrele de vane necesare pentru reluarea alimentarii cu apa a abonatilor afectati.

In jurul orei 11,30, toti constantenii din cartierul Coiciu vor avea apa la robinete la presiuni normale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*