O navă rusească s-a scufundat în Marea Neagră. Doi marinari ar fi decedat

Imagine cu rol ilustrativ

O navă rusească, ce avea 13 marinari la bord, s-a scufundat în Marea Neagră, la aproximativ 70 mile marine de Portul Constanța, iar autorităţile române intervin pentru salvarea marinarilor. Potrivit primelor informații, doi dintre navigatori ar fi decedat.

Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM), cargoul rusesc s-a scufundat la aproximativ 70 de mile marine de Portul Constanţa, iar la faţa locului a fost trimisă nava Artemis. De asemenea, către zona în care s-a produs incidentul se deplasează și o navă a Poliției de Frontieră, însă, din cauza mării agitate și vântului puternic, aceasta se deplasează cu dificultate, fiind încă pe drum. În zona respectivă marea este agitată, având gradul 5-6, valurile fiind de patru metri.

Conform primelor informații, zece marinari ar fi au fost salvați, doi ar fi decedat, iar un altul este căutat.

Deocamdată, nu este cunoscută încărcătura navei și nici cum s-a produs incidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*