O navă ARSVOM în misiune Medevac pentru preluarea unui marinar cu probleme cardiace

Ambarcațiune de salvare. FOTO ARSVOM
Ambarcațiune de salvare. FOTO cu rol ilustrativ

O navă ARSVOM efectuează o misiune Medevac, în această dimineață, pentru preluarea unui marinar cu probleme cardiace.

Potrivit ARSVOM, în cursul acestei dimineți, Centrul Maritim de Coordonare(MRCC) a alertat Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), să intervină în vederea efectuării unei operațiuni de tip Medevac.

La aproximativ 8 mile marine travers Tuzla, la bordul remorcherului Ares, sub pavilion Camerun, un marinar ucrainean necesită ajutor medical de urgență. Acesta acuză probleme cardiace.

Nava SAR ARTEMIS, din cadrul ARSVOM, s-a deplasat cu toată viteza în zona indicată.

Intervenția este în desfășurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*