O mașină scăpată de sub control s-a izbit violent de un copac în zona localității Lazu

Pompierii de la descarcerare au intervenit pentru scoaterea răniților. FOTO CTnews.ro

Două persoane vârstnice au fost transportate la spital și au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce mașina condusă de una dintre ele a scăpat de sub control și s-a oprit într-un copac. Accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Lazu, pe DN 39.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 11.00, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, de 74 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Lazu către Constanța. La un moment dat, pe fondul neatenției în conducere, se pare că bătrânul ar fi pierdut controlul direcției de mers, părăsind partea carosabilă către dreapta și intrând în coliziune cu un copac.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerei – dreapta, o femeie de 68 de ani, iar pentru scoaterea acestora a intervenit un echipaj al ISU Dobrogea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*