O mașină de poliție a fost grav avariată în urma unui accident rutier pe Autostrada A2, în zona Cernavodă

Mașina de poliție a fost grav avariată în urma accidentului. FOTO DRDP Constanța

Șoferul unui autotren a făcut praf o mașină de poliție pe Autostrada A2, la ieșirea din Cernavodă. Din fericire nu au fost înregistrate victime, dar autospeciala cel mai probabil va fi daună totală.

Accidentul a avut loc în dimineața de 5 septembrie, pe Autostrada A2, în zona localităţii Cernavodă. Aici, un ansamblu de vehicule a acroșat o autospecială de poliție aparținând Biroului de Poliţie Autostrada A2, care se afla staţionată pe banda de urgenţă, cu semnalele luminoase în funcţiune, poliţiştii intervenind la o tamponare.

În urma accidentului, traficul rutier pe Autostrada A2 pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti a fost blocat timp de aproximativ o oră. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*