O femeie dată dispărută a fost găsită moartă în comuna Ostrov

O femeie dată dispărută a fost găsită moartă în comuna Ostrov.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 23 ianuarie, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Băneasa, au identificat o femeie decedată, în comuna Ostrov.

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că femeia decedată figura ca fiind dispărută din data de 22 ianuarie.

Asupra acesteia nu au fost identificate urme de violență.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*