O barcă a Gărzii de Mediu, furată în urmă cu trei ani de zile, a fost găsită abandonată pe Lacul Siutghiol

Ambarcațiunea furată și găsită întâmplător. FOTO IPJ Constanța

Pe 1 septembrie 2015, o ambarcațiune marca Honda model T40-AE2, dotată cu un motor Yamaha de 18,38 CP a fost sustrasă de la Garda de Mediu Constanța. Bunul furat a fost găsit întâmplător, abandonat în stufăriș pe Lacul Siutghiol.

Barca pneumatică a fost găsita abandonată în stuf, pe lacul Siutghiol, în nordul stațiunii Mamaia. Cu această ocazie, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au putut marca recuperarea prejudiciului din acest dosar vechi de trei ani de zile, prejudiciu estimat la 41.000 de lei. Ambarcațiunea și motorul au fost predate Gărzii de Mediu.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorilor faptei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*