O avarie pe o conductă a RAJA lasă cartierul CET din Constanța fără apă potabilă

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

O avarie s-a înregistrat joi, 19 august, pe conducta de alimentare cu apă de pe aleea Albatrosului (bl.G3B) din municipiul Constanța. Au anunțat reprezentanții RAJA SA.

Potrivit acestora, pentru remedierea avariei, echipele de intervenție ale societății au sistat furnizarea apei potabile consumatorilor din cartierul CET, precum și celor arondați punctelor termice 207 și 211, în intervalul orar 09.00 – 15.00.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi în cel mai scurt timp”, au precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*