O avarie a CET-ului a lăsat fără apă caldă și căldură două puncte termice din Constanța

Se oprește apa caldă
Se oprește apa caldă

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 15 noiembrie că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 119, 214.

În această situație, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile care asigură distribuţia energiei termice în perimetrul: străzilor Mimozelor, Magnoliei, Cameliei, Bulevardul Lăpușneanu si perimetrul străzilor Soveja, Mimozelor, Brândușelor, Voinicului.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare, persoanele afectate post suna la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*