Nu mai abandonați deșeurile voluminoase! Polaris M Holding Constanța le ridică gratuit, în baza unei programări

Nu mai abandonați deșeurile voluminoase! Polaris M Holding Constanța le ridică gratuit

SC Polaris M Holding SRL reamintește constănțenilor că persoanele fizice pot solicita ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul societății, utilizând numărul de telefon 0241/548.600.

Potrivit reprezentanților societății, colectarea deșeurilor voluminoase se realizează în bază unei programări la dispecerat salubrizare. Acest lucru pare însă să reprezinte un impediment pentru anumite persoane, așa că aleg să abandoneze aceste deșeuri pe spațiul public. În imagini se văd deșeurile abandonate chiar lângă copaci, parcă sfidând nu numai bunul simț, ci și natura.

Preluarea deșeurilor voluminoase este gratuită. Printr-un apel telefonic la dispecerat Polaris, puteți evita abandonarea deșeurilor voluminoase: 0241/548.600 sau 0241/549.030.

Nu mai abandonați deșeurile voluminoase! Polaris M Holding Constanța le ridică gratuit

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*