Nu mai abandonați deșeurile voluminoase! Polaris M Holding Constanța le ridică gratuit, în baza unei programări

Nu mai abandonați deșeurile voluminoase! Polaris M Holding Constanța le ridică gratuit

SC Polaris M Holding SRL reamintește constănțenilor că persoanele fizice pot solicita ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul societății, utilizând numărul de telefon 0241/548.600.

Potrivit reprezentanților societății, colectarea deșeurilor voluminoase se realizează în bază unei programări la dispecerat salubrizare. Acest lucru pare însă să reprezinte un impediment pentru anumite persoane, așa că aleg să abandoneze aceste deșeuri pe spațiul public. În imagini se văd deșeurile abandonate chiar lângă copaci, parcă sfidând nu numai bunul simț, ci și natura.

Preluarea deșeurilor voluminoase este gratuită. Printr-un apel telefonic la dispecerat Polaris, puteți evita abandonarea deșeurilor voluminoase: 0241/548.600 sau 0241/549.030.

Nu mai abandonați deșeurile voluminoase! Polaris M Holding Constanța le ridică gratuit

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*