Noul Consiliu Local al comunei Peștera este validat vineri, 24 iunie

Primaria Pestera. FOTO Adrian Boioglu, ctnews.ro
Primaria Pestera. FOTO Adrian Boioglu, ctnews.ro

Consilierii aleși de localnicii din comuna Peștera își intră în rol vineri, 24 iunie. Prefectura Județului Constanța a anunțat ziua și ora evenimentului. Validarea va avea loc începând cu ora 10.00 la Căminul Cultural din localitate.

Majoritar în acest consiliu este partidul M10 condus de fostul viceprimar, Tudorel Grosu. Acesta a fost independent până în mandatul trecut, dar a fost nevoit să se alăture unei liste de partid pentru a candida la Consiliul Local alături de fosta sa echipă.

Primarul ales al comunei Peștera este Marius-Liviu Petre, independentul susținut de fostul șef al administrației locale, Valentin Vrabie. După două mandate în Peștera, acesta a candidat și câștigat la Primăria Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*