Noua parcare pentru TIR-uri din zona Poarta 9 a Portului Constanța este operațională

Noua parcare pentru TIR-uri din zona Poarta 9 a Portului Constanța este operațională. FOTO CNAPM SA Constanța

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța anunță că au fost finalizate lucrările de amenajare a noii parcări destinate TIR-urilor, de la Poarta 9, aceasta fiind operațională și pregătită să preia din camioanele care sosesc în port cu marfă.

Potrivit CN APM SA, parcarea este situată în interiorul portului Constanța, în zona Porții 9, și are o suprafață de 34.000 metri pătrați. Aceasta va determina fluidizarea traficului de camioane în port și evitarea aglomerărilor la porțile de acces în port.

Totodată, o altă parcare, în exteriorul portului Constanța, de o mai mare capacitate este în faza documentațiilor urmând să fie realizată cât mai rapid.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*