Nava Școală Mircea revine din voiaj

Nava Școală Mircea. FOTO Wikipedia / Spiridon Manoliu
Nava Școală Mircea. FOTO Wikipedia / Spiridon Manoliu

Nava scoală “Mircea” acostează astăzi în Portul Constanța, finalizând astfel marșul anual efectuat de-a lungul a aproximativ 1550 mile marine în Marea Egee.

Cu un echipaj format din 159 de membri, dintre care 26 de studenți ai Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”, 52 de elevi ai Școlii Militare de Maiștri Militari “Amiral Ion Murgescu” și 10 cadeți străini din Bulgaria, China, Letonia, Polonia și Ucraina, velierul a efectuat marșul de instrucție în perioada 12 septembrie – 3 octombrie, cu escale în porturile grecești Rodos, Heraklion și Pireu.

Ceremonia dedicată sosirii navei școală “Mircea” în portul Constanța va avea loc luni, 3 octombrie, începând cu ora 13.00 la dana militară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*