Moş Crăciun a venit mai devreme pentru tinerii creatori de bandă desenată din Constanța

Concurs de bandă desenată la Constanța
Concurs de bandă desenată la Constanța. FOTO Arhivă

Cei mai talentaţi dintre participanţii la concursul judeţean “BD Noël-Bd Santa”, organizat de Şcoala Gimnazială nr. 33 “Anghel Saligny” şi Liceul “Decebal” din Constanţa și-au primit răsplata.

Câştigătorii au primit diplome, cărţi şi rechizite. Premierea a avut loc la Biblioteca Judeţeană Constanţa, expoziţia fiind disponibilă în holul de la parterul bibliotecii până pe 5 ianuarie 2018.

Anul acesta tema concursului a fost « Moş Crăciun în localitatea mea », în lucrările elevilor de gimnaziu şi liceu putându-se regăsi pe lângă personajul principal, imagini simbolice din localităţile din care provin aceştia.

O altă noutate: concursul a avut şi o pagina pe o reţea de socializare, unde fiecare şi-a putut vota creaţia favorită. In urma aprecierilor primite, s-a acordat şi un premiu de popularitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*