Modificări în traseele estivale ale RATC. Autobuzele supra-etajate CiTy TOUR mai circulă doar până pe 16 septembrie

Toți călătorii vor primi Harta CiTy TOUR

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța invită publicul călător să profite de vremea frumosă și un ultim week-end cu autobuzele liniei estivale CiTy TOUR.

Autobuzele etajate circulă până duminică, 16 septembrie, inclusiv, în intervalul orar 9:00 – 18:00.
Linia 100 Mamaia circulă pe traseul prelungit, până la sfârșitul lunii septembrie.

De la 1 octombrie, se revine la vechiul traseu: Gară – Bdul Ferdinand – Bdul 1 Decembrie 1918 – Bdul Al Lăpușneanu – Sat Vacanță și retur.

Linia 5-40 circulă până la sfârșitul lunii septembrie până la primul sens giratoriu din stațiunea Mamaia, urmând ca de la 1 octombrie să revină la vechiul traseu: KM 5 – Vârful cu Dor – Democrației – Hatman Arbore – Șos. Mangaliei – Bdul 1 Mai – Bdul Ferdinand – Str. Mircea cel Bătrân – Bdul Mamaia – Bdul Aurel Vlaicu – Campusul universitar – retur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*