Moarte suspectă în incinta fostului Complex Sportiv Badea Cârțan – un bărbat a fost găsit decedat într-un bazin

Cadavrul a fost descoperit întâmplător. FOTO SAJ Constanța

Joi seară, în jurul orei 22.00 o persoană care trecea prin incinta Complexului Sportiv Badea Cârțan, a observat trupul unui bărbat în apa strânsă într-un fost bazin de înot. A sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat echipaje medicale, poliție și pompierii pentru a recupera cadavrul. 

Cadavrul a fost scos pe mal de către pompieri, iar echipajul Serviciului de Ambulanță a constatat decesul. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, este vorba de unbărbat. Din primele cercetări, pe trupul și membrele bărbatului nu au fost găsite urme de violența. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, urmând ca medicul legist să se pronunțe asupra cauzelor morții.

Polițiștii nu au reușit să stabilească identitatea persoanei în cauză deoarece nu a fost găsit niciun document de identitate asupra sa, iar trăsăturile feței sunt afectate de timpul stat în apă.

UPDATE:

Cadavrul descoperit În bazinul de înot de pe raza Secției 2 Poliție a fost identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 51 de ani, domiciliat pe raza județului Vaslui. Acesta figurează ca fiind fără ocupație în baza de date a poliției.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*