Misiune ARSVOM în Ajunul Crăciunului. Un echipaj a preluat un marinar cu probleme medicale

Misiune ARSVOM. FOTO ARSVOM

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a desfășurat o acțiune în Ajunul Crăciunului și a preluat un marinar cu probleme medicale.

“În dimineața de Ajun, 24.12.2023, în jurul orei 10:24, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost solicitată de către Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) să intervină cu o unitate SAR, in vederea efectuării unei intervenții tip Medevac.

Nava SAR ARTEMIS, din cadrul ARSVOM, a fost trimisă în misiune Medevac, pentru a recupera de la bordul navei cargo MEROVING, sub pavilion Malta, un membru al echipajului care acuză dureri abdominale.

Nava Sar Artemis, se afla în rada interioara, în timpul unui exercițiu și s-a deplasat cu toată viteza spre zona indicată și a preluat bolnavul, un cetățean ucrainean.

Acesta a fost predat către serviciile medicale din Dana Pasageri, la ora 11:48.

Felicităm echipajul Sar Artemis și anume domnul căpitan Mocanu Mircea, dl.Chirilă Doru- timonier și dl. Comăniță Andrei- motorist, pentru profesionalismul dovedit de-a lungul misiunilor îndeplinite cu succes, indiferent de vreme sau vremuri!” – ARSVOM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*