Ministerul Dezvoltării investește peste 14 milioane de lei pentru renovarea și eficientizarea energetică a unor clădiri din județul Constanța

Școla gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu” din municipiul Constanța. FOTO: Facebook

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat 25 de noi contracte de finanțare prin Componenta 5 – Valul Renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru reabilitarea și renovarea energetică a unor instituții de învățământ și a unor clădiri publice și multirezidențiale, iar valoarea totală a acestora este de 131.811.985,33 lei.

Dintre acestea, trei contracte, cu o valoare de peste 14 milioane de lei, vizează clădiri din județul Constanța, între care și reabilitarea Școlii gimnaziale nr. 7 ”Remus Opreanu” din municipiul Constanța.

Astfel, contractele de finanțare semnate vizează:

  • creșterea eficienței energetice a două clădiri rezidențiale din municipiul Constanța – 4.325.791,12 lei;
  • reabilitarea Școlii gimnaziale nr. 7 „Remus Opreanu” din municipiul Constanța – 5.892.223,80 lei;
  • renovarea energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale din orașul Năvodari (jud. Constanța) – 4.056.454,33 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*