Micii bicicliști ai Constanței se întrec la Cupa Mării Negre la Ciclism. Ovidius Clinical Hospital asigură serviciile medicale

Cupa Mării Negre la Ciclism. Ovidius Clinical Hospital asigură serviciile medicale

Zeci de copii amatori de ciclism participă la Cupa Mării Negre care are loc în luna septembrie la Constanța. Concursul, aflat la ediția a 6-a, se adresează sportivilor de la 5 la 14 ani și va avea 3 etape. Ovidius Clinical Hospital este sponsorul medical al acestui eveniment.

Prima etapă a Cupei Mării Negre la Ciclism se desfășoară pe 8 septembrie la VIVO Constanța. Cea de a doua are loc pe 22 septembrie în Piața Ovidiu, iar marea finală este găzduită de stațiunea Mamaia, pe 29 septembrie.

Organizatorii și-au propus să promoveze ciclismul în rândul celor mici, ca o modalitate de a socializa și a se distra. Un alt obiectiv este acela de educare a copiilor și părinților în privința regulilor ciclismului rutier.

Ovidius Clinical Hospital susține activ sportul constănțean, așa că ne implicăm în acordarea asistenței medicale pentru micii sportivi care participă la Cupa Mării Negre la Ciclism. Acest eveniment promovează competiția și dezvoltarea unei comunități puternice, ceea ce se reflectă foarte bine în valorile OCH”, a declarat Adrian Mociu, managerul Ovidius Clinical Hospital.

Cupa Mării Negre la Ciclism este primul concurs destinat copiilor și singura competiție de acest fel organizată în Sud-Estul României. La edițiile precendete, în fiecare etapă, au participat peste 60 de bicicliști.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*