Medgidienii sunt invitați să participe la o dezbatere publică inițiată de Primărie, pentru ridicarea unor construcții

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Pentru a oferi ocazia cetățenilor de a-și exprima punctul de vedere cu privire la extinderea prin construcție a două imobile deja existente în municipiul Medgidia, primăria Medgidia organizează o dezbatere publică.

Dezbaterea se ține pe 29 octombrie, de la ora 11.00, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Medgidia și are ca temă „P.U.Z. – EXTINDERE CORPURI C1 ȘI C2 CU UN CORP P+2E SPAȚIU ALIMENTAȚIE  PUBLICĂ ȘI SPAȚII CAZARE“, pe strada Podgoriilor nr. 21 Bis.

Dezbaterea este deschisă participării tuturor cetățenilor și oricăror grupuri interesate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*