Medalii pentru tinerii luptători de la CSM Constanța

Medalii pentru tinerii luptători de la CSM Constanța. FOTO CSM Constanța

Întrecerile Cupei României la lupte U20 s-au disputat în weekend, la Călărași, competiție la care au participat peste 300 de tineri luptători din toată țara.

CSM Constanța a participat cu o delegație formată din 19 sportivi, care au reușit să câștige 6 medalii, dintre care 4 de aur, 1 de argint și 1 de bronz.

Câștigătorii Cupei României U20 la masculin sunt: Valentin Rusu, Daniel Sandu și Denis Chirică, CSM Constanța ocupând primul loc în clasamentul general la masculin.

Luptătoarele de la CSM Constanța au câștigat o medalie de aur prin Nicoleta Băjan la categoria 50 kg, o medalie de argint prin Alexandra Voiculescu la categoria 53 kg și una de bronz prin Diana Voiculescu la categoria 50 kg.

Sportivii sunt pregătiți de antrenorii Gheorghe Ciupercă, Marian Oancea, Georgios Papazou, Gheorghe Grigore, Vasile Vicol și Cornelius Trucmel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*