Medalie pentru luptătorul Daniel Sandu de la CSM Constanța, la un turneu internațional din Bulgaria

Medalie pentru Daniel Sandu. FOTO CSM Constanța

Luptătorul Daniel Sandu de la CSM Constanța a obținut o medalie de bronz la un turneu internațional din Bulgaria.

În capitala Bulgariei, Sofia s-au încheiat întrecerile puternicului Turneu Internațional U23 “Petko Sirakov& Ivan Iliev”.

Din lotul României a făcut parte și talentatul sportiv Daniel Sandu de la CSM Constanța, care la lupte libere, categoria 65 kg și-a adjudecat medalia de bronz, într-o companie selectă, concurând cu adversari din topul mondial.

Pentru luptătorul constănțean a fost o verificare utilă, înaintea Campionatului European.

Antrenorul lui Daniel Sandu la CSM Constanța este Marian Oancea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*