EXCLUSIV FOTO VIDEO Spargeri pe bandă rulantă în cartierul constănțean Brătianu. Polițiștii caută mai mulți indivizi care au vandalizat mașinile de pe o stradă

Vandalii surprinși de camerele de supraveghere. FOTO Captură Video
Vandalii surprinși de camerele de supraveghere. FOTO Captură Video

O bandă de tineri din Constanța este căutată de oamenii legii după ce a vandalizat mai multe autoturisme. Faptele au avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2019 și au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui imobil.

Constănțenii de pe strada Răzvan Vodă, din cartierul Brătianu spun că indivizii și-au făcut apariția în jurul orei 22.00. Ei au luat la rând toate mașinile de pe stradă și au lovit cu pumnii sau picioarele oglinzile.

“Nu este prima dată când distrug mașinile din zonă. Acum 4 luni au mai fost patru mașini vandalizate: fie rupeau oglinzile, fie aruncau pietre pe capotă. Vecinii și-au luat camere video de supraveghere pentru a-i prinde. Acum au atacat din nou. Paguba mea este de 500 lei, dar sunt și vecini care au mașini mai noi și pentru care reparațiile și piesele vor costa mai mult”, a declarat Alex Flaut – unul dintre păgubiți – pentru Constanța NEWS.

Proprietarii mașinilor au depus plângeri, dar și imaginile video la Secția 4 Poliție. Oamenii legii sunt convinși că e doar o chestiune de timp până când indivizii vor fi identificați și trași la răspundere penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*