Mașină furată din Franța, descoperită de polițiștii de frontieră constănțeni

Mașina furată. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat pe raza municipiului Constanţa un autoturism marca Mercedes, în valoare de aproximativ 192.400 de lei, care era căutat de autoritățile din Franța.

În data de 12 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost oprit în trafic, pe raza municipiului Constanţa, un autovehicul marca Mercedes-Benz S350, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.

La volanul acestuia se afla un cetăţean român, în vârstă de 46 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa.

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Franța.

Autoturismul, în valoare de 192.400 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*