Mandatari financiari

Bani, lei. FOTO metropolitanul.ro
Mai mulți bani! metropolitanul.ro

Candidatul independent pentru funcția de primar al municipiului Medgidia, Vrabie Valentin, anunță că a înregistrat la Autoritatea Electorală Permanentă mandatarul financiar pentru campania electorală privind alegerile locale din data de 5 iunie 2016, acesta fiind Biroul Expert Contabil “Apostol Elena”, reprezentat legal prin doamna Apostol Elena.


Candidatul independent pentru funcția de primar al comunei Peștera, Petre Marius – Liviu, anunță că a înregistrat la Autoritatea Electorală Permanentă mandatarul financiar pentru campania electorală privind alegerile locale din data de 5 iunie 2016, acesta fiind SC Ghemaco SRL, reprezentată legal prin doamna Gherlan Marcela.


Partidul M10 Organizația Județeană Constanța, reprezentată prin președinte interimar Mocanu Mihai, anunță că a înregistrat la Autoritatea Electorală Permanentă mandatarul financiar pentru campania electorală privind alegerile locale din data de 5 iunie 2016, acesta fiind Cabinetul Individual “Neacșu Maria”, reprezentat legal prin economist Maria Neacșu.


Candidatul independent pentru funcția de primar al comunei Mircea Vodă, Telehoi Adrian, anunță că a înregistrat la Autoritatea Electorală Permanentă mandatarul financiar pentru campania electorală privind alegerile locale din data de 5 iunie 2016, în persoana doamnei expert contabil Barbu Gina.


SERBAN MITICA, in calitate de CANDIDAT INDEPENDENT la functia de primar al Comunei Seimeni  am convenit sa inchei contrant de mandat in data de 04.05.2016 cu Blaj N. Constantin – Birou Expert Contabil, inregitrat la  Biroul Judetean al Autoritatii Electorale Permanente, Codul unic de identificare al mandatarului financiar fiind 24160895.


Candidatul independent pentru functia de primar al orasului Negru Voda, Gabriel Buzoianu, anunta ca a inregistrat la Autoritatea Electorala Permanenta mandatarul financiar pentru campania electorala privind alegerile locale din data de 5 iunie 2016, acesta fiind SC CONPROFEZ SRL, reprezentata legal prin doamna Agapie Nicoleta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*