“Mamaia Folclorului Românesc” – o poveste dinamică a cântului şi dansului tradiţional

Festivalul Mamaia Fairytale

Ultimul weekend al Festivalului Mamaia Fairytale vă oferă spectacole incendiare, după toate regulile clasice ale distracţiei. Evenimentul se desfăşoară sub egida “Mamaia Folclorului Românesc”, iar serile vor fi însufleţite de cele mai importante nume ale momentului, alături de ansambluri vestite şi multipremiate.

Astfel, vineri, 1 septembrie 2017, de la ora 20.30, sunteţi invitaţi în Piaţeta Casino din Mamaia, la un Spectacol extraordinar de muzică şi tradiţii dobrogene, susţinut de Ansamblurile etniilor din Dobrogea. Îi ştiţi, îi cunoaşteţi, îi aplaudaţi de ani buni, este momentul să îi vedeţi live pentru ultima oară în această vară.

Sâmbătă, în acelaşi loc şi de la aceeaşi oră, Aneta Stan, Polina Manoilă şi Viorica Flintaşu, alături de ansambluri folclorice sub conducerea maestrei coregrafe Elena Dordea, vă dau întâlnire cu simbolurile şi creaţia folclorică autentică, ridicată la rang de artă.

Duminică, 3 septembrie 2017, de la ora 19.30, nu-i puteţi rata pe Ştefania Rareş şi Gheorghe Turda, împreună cu ansamblurile folclorice sub conducerea maestrei coregrafe Elena Dordea, care vor întreţine atmosfera în cel mai spectaculos mod în ultima seară a festivalului.

Întregul eveniment “Mamaia Folclorului Românesc” va beneficia de prezenţa şi profesionalismul Baletului Fairytale, aşa cum s-a întâmplat pe tot parcursul Festivalului Mamaia Fairytale.
Intrarea este liberă!

Festivalul Mamaia Fairytale este organizat de Asociaţia Eurocult, cu sprijinul Primăriei Municipiul Constanţa, Grupării Mobile de Jandarmi “Tomis” Constanţa, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea”, Inspectoratului de Poliţie al Municipiului Constanţa, Teatrului Naţional de Balet “Oleg Danovski” din Constanţa.

În perimetrul festivalului este interzisă intrarea cu următoarele obiecte: ghiozdane, droguri, sticle, lasere, genți (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29cm), spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*