Mai sunt doar două săptămâni pană la Gala “10 oameni de valoare”

Gala zece Oameni de Valoare Constanta a ajuns la a VII-a ediție

În semn de apreciere pentru interesul acordat dezvoltării oraşului, Asociaţia Pangeea dedică oamenilor de valoare ai Constanţei un eveniment de angervură. Programată pentru data de 15 septembrie 2017, ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, Gala “10 Oameni de Valoare pentru Constanţa” va reuni nume cu rezonanţă ale oraşului de la malul mării. Sunt aşteptaţi peste 800 de invitaţi care vor lua parte la acest eveniment, oficialităţi, personalităţi reprezentative şi figuri emblematice ale Constanţei, precum şi membrii ai comunităţii civile care îşi pot exprima în scris dorinţa de a lua parte la eveniment. Aflată la cea de-a VII-a ediţie, Gala şi-a format deja o tradiţie din recunoaşterea valorilor constănţene.

În semn de apreciere pentru interesul acordat dezvoltării oraşului, Asociaţia Pangeea dedică oamenilor de valoare ai Constanţei un eveniment de angervură. Programată pentru data de 15 septembrie 2017, ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, Gala “10 Oameni de Valoare pentru Constanţa” va reuni nume cu rezonanţă ale oraşului de la malul mării. Sunt aşteptaţi peste 800 de invitaţi care vor lua parte la acest eveniment, oficialităţi, personalităţi reprezentative şi figuri emblematice ale Constanţei, precum şi membrii ai comunităţii civile care îşi pot exprima în scris dorinţa de a lua parte la eveniment. Aflată la cea de-a VII-a ediţie, Gala şi-a format deja o tradiţie din recunoaşterea valorilor constănţene. Vor fi oferite trofee de excelenţă personalităţilor care au realizat lucruri remarcabile, care au reprezentat cu succes spiritul constănţean şi au luptat pentru un loc fruntaş, în orice domeniu au activat.

Pentru organizatori, evenimentul “10 Oameni de Valoare pentru Constanţa” reprezintă o recunoaştere publică a reuşitelor unora dintre cei mai valoroşi oameni ai ţării, care au contribuit la dezvoltarea orasului- port Constanţa. În cadrul evenimentului sunt recunoscute personalităţi care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfăşoară, se constituie în modele pentru societatea românească. Decernarea premiilor va urmări succesiunea celor 10 categorii ce includ o serie de domenii care reflectă calitatea vieţii sociale din Constanţa: Medicină, Academic, Politică, Lumea afacerilor, Administraţie, Contribuţie la dezvoltarea societăţii, Cultură şi Artă, Sport, Muzică şi Divertisment, Mass-Media. Un oraş rămâne o simplă aşezare dacă nu există oameni care să marcheze locul prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincţie. Oameni hotărâţi care şi-au construit cariere de excepţie în diverse domenii, care au înregistrat performanţe, care ne-au depăşit aşteptările. Oameni care fac cinste oraşului în care trăim şi care ne-au asigurat notorietatea pe meleaguri îndepărtate. Renumiţi printre străini, apreciaţi de constănţeni.

Cei zece oameni de valoare care vor urca pe scena Galei au fost aleşi de publicul care a accesat www.oamenidevaloare.ro în perioada octombrie 2016 – februarie 2017 şi care s-a implicat activ în procesul de votare. An de an, numărul utilizatorilor platformei proiectului Oameni de Valoare este în creştere, un mod evident de a concluziona că iniţiativa noastră a prins rădăcini în conştiinţă cetăţenilor Constanţei.Gala decernării distincţiilor este programată în data de 15 septembrie 2017, ora 19:00, iar publicul este aşteptat în sala de spectacol începând cu ora 18:30, dar nu înainte de a îşi fi exprimat dorinţa de participare şi să fi primit răspuns favorabil. @isis-med.ro” Club@isis-med.ro este adresa la care primim solicitări din partea constănţenilor care doresc să participe la Gală. Evenimentul va fi transmis în direct, în mediul on-line, pe www.oamenidevaloare.ro.Parteneri media: Neptun TV, Telegraf, Cuget Liber, Constanţa news, Constănţeanul.com, evenimente-constanta.ro

Proiectul este susţinut de Isis Hospital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*