Mai multe străzi din municipiul Constanța afectate de o avarie a RAJA

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews
Pentru remedierea unei avarii survenite în dimineața de 29 iulie la rețeaua de alimentare cu apa cu diametrul de  100 mm de pe strada Mărășești din municipiul Constanța, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă în intervalul orar 08,00 – 11,30.
Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din zona delimitată de străzile: Petru Vulcan – Mircea cel Bătrân – Făgetului – Ion Andreescu – Panait Cerna – Chiliei – Soveja – bd. Mamaia – Ion Rațiu – Maramureș – Petru Vulcan, precum și cei arondați Punctului Termic 24.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*