Mai multe reprezentații în weekend la Delfinariu decât în timpul săptămânii

Show la Delfinariul Constanța. FOTO Cătălin Schipor
Show la Delfinariul Constanța. FOTO Cătălin Schipor

Două spectacole sunt programate la Delfinariul din Constanța în timpul săptămânii și trei reprezentații au loc în fiecare weeekend.

Delfinii pot fi urmăriți de luni până vineri la orele 11 și 15, iar sâmbătă și duminică la 11, 15 și 17.

Un bilet la Delfinariul din Constanța costă 20 de lei pentru adulți, 5 lei pentru elevi și studenți, iar copiii de până la 7 ani nu plătesc bilet.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*