Mai multe cartiere din Constanța au rămas fără apă potabilă din cauza variațiilor de tensiune din rețeaua ENEL

Pompele SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Pompele SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu

Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța a înregistrat mai multe variații de tensiune electrică în cursul zilei de 4 mai în intervalul orar 10.00 – 10.11. Acestea au determinat întreruperea totală a energiei electrice și oprirea din funcțiune a pompelor.

Odată cu reluarea furnizării energiei electrice echipele de permanență RAJA, de la nivelul stației, au făcut toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor în condiții de siguranță. Având însă în vedere debitul, dar și numărul mare al consumatorilor deserviți, apa se furnizează cu presiuni reduse în zonele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II urmând să se intre în normal în circa 4 ore.

Consumatorii din zonele înalte, dar și cei de la etajele superioare ale blocurilor nu vor avea apă la robinete până în jurul orei 14.30.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*