“Lumina din sufletul nostru” – evenimente cu și pentru nevăzătorii din Constanța

Asociaţia Nevăzătorilor din România
Asociaţia Nevăzătorilor din România

Asociația Nevăzătorilor din România – filiala Constanța-Tulcea (ANR) și Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC), cu ajutorul voluntarilor de la LIONS Club Constanța și sprijinul colectivului Teatrului de Copii și Tineret “Căluțul de mare”, organizează spectacolul Arta – lumina din sufletul nostru. Acțiunea se desfășoară sub egida proiectului ArheoTACT.

Spectacolul va fi susținut în totalitate, sub coordonarea îndrumătorului Teodora Sârbu, de către membri ai ANR, persoane cu dizabilități de vedere în diferite grade, și va avea loc în data de 26 mai 2017, între orele 1800 – 2000, la Teatrul de Copii și Tineret “Căluțul de mare” (Strada Aristide Karatzali nr.16, Sala ELPIS). Intrarea este gratuită.

În prima parte a manifestării spectatorii vor putea urmări comedia teatrală “Cheful suprem” de Tudor Mușatescu, în partea finală fiind prezentate momente de recitare, dans și interpretare vocală și instrumentală.

Această manifestare cultural-artistică este precedată de evenimentul caritabil Cină pe întuneric, o premieră în orașul Constanța, care va avea loc în data de 25 mai 2017, începând cu ora 18.00, la “Hacienda del Sol”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*