Lucrările de pe strada Răscoalei 1907 determină devieri temporare în circulația autobuzelor CT BUS

Lucrările de pe strada Răscoalei 1907 determină devieri temporare în circulația autobuzelor CT BUS

CT BUS aduce la cunoștința publicului călător că, în perioada 10 – 12 iulie, circulația autobuzelor de pe mai multe linii va fi deviată pe sensul către Gara CFR. Aceste modificări sunt necesare din cauza lucrărilor executate de RAJA SA pe strada Răscoalei 1907.

Potrivit informațiilor comunicate de CT BUS, devierile vor afecta următoarele linii și trasee:

  • Linia 5-40 și N 5-40: autobuzele vor urma traseul bulevardul Mamaia – strada I.G. Duca – bulevardul Ferdinand, în locul traseului obișnuit.
  • Linia 2-43, N2-43, 43M, 43C: autobuzele care circulă pe aceste linii vor parcurge traseul bulevardul Tomis – bulevardul Mamaia – strada I.G. Duca – bulevardul Ferdinand, în locul traseului obișnuit.

Este important de menționat că programul și traseele autobuzelor pot suferi modificări în funcție de stadiul lucrărilor efectuate de SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*