Lucia & Band pot fi văzuți și ascultați live la Doors Club

Lucia cântă live în Doors Club

Lucia împreună cu trupa ei concertează live la Constanța, în Doors Club.

În prezent, Lucia promovează cel de-al doilea său album, Samsara. Anunțat prin videoclipul „FRTHR” la începutul lui 2018, albumul reprezintă o nouă etapă muzicală – matură, experimentală și incredibil de sinceră. O veritabilă „renaștere”, în ton cu titlul albumului, și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu creat de Lucia alături de cei trei producători cu care a lucrat, Alexei Țurcan (Travka), Dan Georgescu (byron) și Robert Iulian (Next EX).

Al doilea album de studio al Luciei, Samsara îmbină armonios pianul omniprezent cu o instrumentație modernă, în zona electro-pop, și cu adaosul binevenit al cvartetului de coarde. Albumul este disponibil în format fizic în rețeaua librăriilor Cărturești, precum și pentru streaming și download pe toate platformele digitale – https://smarturl.it/lucia-samsara.

Pe scenă, Lucia & band reprezintă o experiență muzicală intensă, compozițiile melodice, elegante ale Luciei găsindu-și interpretarea ideală în formula de trupă live. Atât piesele noi de pe albumul Samsara, cât și cele mai vechi de pe primul album, Silence, se vor auzi joi seara, pe 14 februarie, la concertul din Constanța de la Doors Club. Nu uitați să vă luați din timp bilet la concert din rețeaua www.iabilet.ro! Info si rezervări: 0763661622.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*