Louis King – “The King of the Rockin’ Blues” din Australia cântă pe scena Doors Club

Louis King cântă pe scena Doors Club

Pentru a doua oară în România, “regele bluesului australian” – Louis King ajunge la Doors Club duminică, 6 mai. Concertul este prilejuit de lansarea albumului “The Royal Blue Trio”.

Louis King – “The King of the Rockin’ Blues” – Louis a reușit să intre în topurile australiene încă de la lansarea primului său album în 1996, câștigând tot în același an, premiul pentru cel mai bun artist în cadrul festivalului Australian Blues Music Awards. A

Artistul a avut onoarea să cânte de-a lungul carierei sale cu artiști desăvârșiți precum BB King, Buddy Guy, @Jimmy Vaughan (fratele chitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J. Hawkings. Stilul său original de a compune piese ce combină Rockabilly, Rock’n’Roll și Blues, a fost remarcat de publicații precum “Rolling Stone Magazine” sau “biblia” Blues-ului American, “Blues Review”.

De-a lungul anilor, artistul a concertat atât în Australia, cât și în Europa, în cadrul unor festivaluri de Blues și Rockabilly renumite ca: “Great British Blues Festival”- UK, “Kwadedame Blues Festival” – Olanda sau “Screaming Festiva” – Spania. Începutul anului 2017 îl surprinde interpretând muzica sa inconfundabilă în SUA, la renumitul festival “Viva Las Vegas”, urmat de un turneu internațional care a celebrat 20 de ani de carieră. Cu prilejul acelui turneu, Louis King a concertat și la noi în țară în localități precum București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova sau Brașov.

Louis King va fi acompaniat de Eric Hofmans și de doi artiști ai trupei Nightlosers, formula bine cunoscută pentru stilul Etno Romanian Blues: Claudiu „Nașu” Purcărin la tobe și Hanno Hoefer la chitară bass.

Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului. Prețul unui bilet este 30 de lei.
Info și rezervări la tel.: 0763661622.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*