Locuitorii din Valu lui Traian au de acum mai multe curse de transport public persoane și stații de autobuz

Microbuz Maxi-Taxi. FOTO Adrian Boioglu
Microbuz Maxi-Taxi. FOTO Adrian Boioglu

La începutul lunii ianuarie, primarul din Valu lui Traian anunța că va lua măsura desființării stațiilor de autobuz pentru că reprezentanții Consiliului Județean Constanța refuza să rezolve problema mijloacelor de transport în comun supra aglomerate. În urma acestor „amenințări“, autoritățile competente s-au mișcat și problema pare să se fi rezolvat.

Reprezentanții CJ Constanța au informat Primăria Valu lui Traian că „a fost adoptată Hotărârea 21/29.01.2018 prin care s-au stabilit în comuna Valu lui Traian stațiile publice de călători Penitenciar, Poliție și Crețoiu, care vor fi deservite de către operatorii de transport SC Metropolitan SRL, SC Marcon Star SRL și SC Servcom Adrian SRL. Prin același act administrativ s-a suplimentat numărul curselor aferente traseului cod 048 Constanța – Valu lui Traian – Murfatlar“.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*